0

طريقة عمل فراخ بانيه بالصور[b]المقادير :-


نص كيلو صدور
فراخ مخلية

دقيق

بقسماط

توابل عبارة عن

ملح فلفل قرفة شطة كمون كسبرة ناشفة

جنزبيل بودر قرنفل بودر ثوم بودر واي توابل تحبيها

الطريقة


اول حاجة يا بنات هنجهز تتبيلة الفراخ في منتهي البساطة

هنجيب شوية مية متبلة بكل التوابل اللي قولت عليها



وهنجيب الصدور المخلية والمتقطعة سلايسز ونحطها في التتبيلة ونسيبها شوية حوالي نص ساعة

وممكن اقل كمان لو انت مستعجلة



وفي الوقت اللي بتتبل فيه هنجهز الدقيق والبقسماط


هنجيب شوية دقيق ونتبلهم بملح وفلفل واي توابل تحبيها



وهنجيب البقسماط وعليه شوية دقيق ونتبلهم برضه بملح وفلفل وشطة وثوم بودر وجنزبيل وقرفة واي توابل تحبيها برضه



هنجيب الفراخ بعد ما اتبلت

وناخد قطعة منها ونحطها في التتبيلة ونبلها كويس

[/b]
[b]
وبعدين ناخد حتة الفرخة وعلي الدقيق ونقلبها علي الجنبين كويس



نرجع تاني نحط حتة الفرخة في المية بتاعة التتبيلة





واخر خطوة هناخد حتة الفرخة ونحطها في البقسماط والدقيق المتبلين

ونقلبها علي الجنبين ونضغط عليها بايدنا كويس


وممكن ما تحتاجيش تحطيها في التلاجة عشان تتماسك

لانك وانت بتعمليها في البقسماط بتضغطي عليها كويس بتمسك وبتبقي مظبوطة



ونكرر نفس الخطوات لحد ما نخلص كل الكمية بتاعة الفراخ




وفي زيت غزير وسخن نحط الفراخ تتحمر



ونقلبها علي كل ناحية لحد ما تاخد اللون الدهبي الجميل

ونطلعها علي ورق مطبخ عشان يتشرب الزيت الزيادة



ودة الشكل النهائي للفراخ

[/b]

 

لا يوجد تعليقات

أضف تعليق

يتم التشغيل بواسطة Blogger.

Search

Sponsor

من أنا

Followers

المتابعون

إجمالي مرات مشاهدة الصفحة

صفحة المهوس Hm

معلومات

Widgetized Footer

Widgetized Footer

Widgetized Footer

تابعنا على الشبكات الاجتماعية

فيديو

Widgetized Footer

عن المدونة

الأكثر زيارة